Roldeuren

Heeft u een goede afsluitende deur nodig die weinig ruimte inneemt? Een roldeur kan de uitkomst bieden. Een roldeur is eenvoudig te plaatsen en vraagt geen inbouwconstructies die ingewikkeld zijn. Het scherm van lamellen waaruit en roldeur bestaat kan makkelijk worden opgerold boven de deur. Onze leveranciers bieden roldeuren aan die uit weinig componenten bestaan en uit de materiaalsoort aluminium of staal gemaakt zijn. Vraag vandaag nog verschillende offertes aan van leveranciers in ons netwerk en ontvang de beste prijzen uit uw omgeving.

Roldeuren prijzen

Reparatie

Is uw roldeur kapot of heeft u een storing? De experts bij Online Rolluik nemen graag de reparatie van uw roldeuren voor hun rekening. Door jarenlange ervaring kunnen wij uw roldeuren binnen korte tijd repareren. Na het plaatsen van uw gerepareerde roldeuren kunnen wij u voorzien in onderhoud en service zodat u nog jaren van de roldeuren kan genieten. De meest gebruikelijke reparaties voor roldeuren omvatten storingen aan de motor. Ook voor de reparatie van een roldeur zonder elektrische aandrijving kunt u ons inschakelen. Onze vakmannen hebben een gedegen technische opleiding en in staat voor u een storing of reparatie op te lossen.

Onderhoud

Roldeur kapot en onderhoud nodig? De vakmannen van ons staan vijf dagen in de week voor u klaar voor de reparatie en het onderhoud van uw roldeuren. Wettelijk is het vastgelegd dat de grote roldeuren jaarlijks gekeurd moeten worden. Het is daarom van belang dat u voor uw roldeuren onderhoud laat plegen. Met preventief onderhoud van uw roldeuren kunt u de levensduur verlengen. Bovendien wordt kans op storingen kleiner. Wilt u de levensduur van uw roldeuren verlengen? Vraag dan nu offertes aan en wij informeren u naar de mogelijkheden en prijzen.

Merken

Er zijn verschillende merken roldeuren beschikbaar op de markt. Merken zoals Heroal, Crawford, Hörmann, Creon, Novoferm, Damm Deuren, Labutech, Matex, Ropa, Teckentrup, Easy Door en Roma leveren deuren voor bedrijven en particulieren. Crawford en Hörmann zijn de meeste bekende fabrikanten van roldeuren die toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Hörmann is een van de grootste aanbieders van deuren in Europa en heeft vele vestigingen in Duitsland. Dankzij continue vernieuwing en het streven naar de hoogste kwaliteitseisen zijn zij ook in Nederland marktleider. Crawford produceert naast industriële deuren ook laad- en lossystemen. Zij zijn in meer dan 30 landen actief en is dus een wereldwijde speler. In 1930 zijn ze in de Verenigde Staten begonnen met het verkopen van garagedeuren.

Wij leveren producten van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

Prijzen

Een belangrijke factor voor het bepalen van de prijs van een roldeur is het materiaal wat er gebruikt wordt. Een deur van aluminium is veel duurder dan een roldeur van staal omdat dit dikker moet zijn voordat het goed oprolt. Een twee factor is de maat die de deur heeft. Hoe groter de deur is, hoe duurder de prijzen zullen uitvallen. De prijzen van roldeuren hangen ook samen met de aandrijving. Er zijn verschillende soorten aandrijvingen voor een roldeur te weten: asaandrijving, kettingaandrijving en kokeraandrijving. Voor industriedeuren is het lastig een indicatie te geven voor de prijzen. Voor een roldeur van 3000mm bij 3000mm kunt u uitgaan van prijzen die starten bij de €6000,-. Wat ook meeweegt in de prijs van een roldeur is de keuze in de merken die u doet. De verschillende merken bieden producten aan voor andere prijzen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag meer informatie over welke roldeuren voor uw bedrijf het beste zijn? Of heeft u vragen over de prijzen van het onderhoud aan uw roldeur? De specialisten van Online Rolluik staan voor u klaar om adviseren over prijzen, merken, spoed service bij een reparatie of onderhoud aan uw roldeuren, branddeuren en rolluiken. Vraag via het contactformulier nu vrijblijvend offertes aan en zie wat voor u de mogelijkheden zijn. Wij zullen u prijzen bieden van verscheidene leveranciers bij u in de buurt. Op deze manier kunt u 30% besparen op uw inverstering!