Rolluiken prijzen

Wanneer u de prijzen van rolluiken vergelijkt met die van andere vormen van zonwering, dan valt op dat rolluiken redelijk aan de prijzige kant van het spectrum liggen. Dit komt doordat een rolluik niet alleen zorgt voor een goede zonwering, maar tevens een positief effect heeft op het beperken van geluidsoverlast, het verduisteren van een woning en het verminderen van de kans op een gelegenheidsinbraak. De prijzen voor rolluiken zijn afhankelijk van meerdere factoren, waardoor de prijs voor een rolluik van 1 vierkante meter kan variëren van 100 tot 500 euro. Op deze pagina vindt u meer informatie over het berekenen en vergelijken van kosten, de verschillen tussen de kosten voor een rolluik met elektrische of handmatige bediening en vertellen wij meer over merken als Heroal en Harol. Ontvangt u graag een exacte prijsindicatie? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

Rolluiken prijzen

Prijzen berekenen

De prijzen voor rolluiken worden door diverse factoren bepaald. De belangrijkste hiervan is afmeting. Hoe groter de luiken, hoe hoger de prijs. Bij de aanschaf van meerdere rolluiken kunt u op de prijs echter wel een korting verwachten. Om op de prijzen te besparen raden wij bovendien aan de aanbiedingen van verscheidene professionals met elkaar te vergelijken. Gaat u rolluiken kopen? Dan zult u voor alle facetten op onderstaande lijst een keuze moeten maken, opdat u de uiteindelijke kosten kunt berekenen.

  • Type kast en kastkleur
  • Pantserkleur
  • Bediening: handmatig, elektrisch of op afstand bediend
  • Bedieningszijde
  • Zijgeleiders: op de dag of in de dag
  • Extra opties zoals een afstandsbediening of vaste vensterbank

Rolluiken met elektrische bediening

Om de prijs voor rolluiken te berekenen is het van belang een keuze te maken in de methode van bediening. Kiest u voor een elektrische bediening dan zult u minimaal 75 euro extra kwijt zijn, wanneer u deze elektrische bediening op afstand bestuurbaar maakt, dan wordt de meerprijs zo’n 175 euro. Diverse merken voor zonwering zoals Heroal en Harol leveren rolluiken die zowel op handmatige als elektrische methode bedienbaar zijn. Het voordeel van de elektrische bediening is naast een groot bedieningsgemak, is dat u deze tevens kunt instellen met een tijdklok of sensor. Bij een hoge warmte of bij regen zal het luik zich dan automatisch in- of uitrollen. Tussen de diverse vormen van elektrische besturing zit bovendien enig prijsverschil. Een draaischakelaar is als we deze vergelijken met een tijdschakelaar vele malen goedkoper. Vraag een leverancier uit uw regio naar de diverse opties.

Wij leveren topkwaliteit producten tegen aantrekkelijke prijzen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan.

Handmatige bediening

Welke vormen van zonwering wij ook met elkaar vergelijken, een handmatige besturing zal altijd goedkoper zijn dan de elektrische variant. Wanneer we de verschillen berekenen dan valt bovendien op dat dit prijsverschil zeer groot kan zijn, en kan oplopen tot wel honderden euro’s. Hebt u een beperkt budget, dan raden wij aan te kiezen voor een handmatige besturing. De prijs voor een rolluik van 1 bij 1 meter valt dan tussen de 100 en 300 euro. Deze prijs is gebaseerd op een handmatige bediening met bandopwinder. Kiest u voor een bandvertrager, dan zult u hiervoor een meerprijs moeten betalen. Onze professionals kunnen desgewenst de prijsverschillen voor u berekenen en u van een vrijblijvende offerte voorzien.

Diverse merken

Bent u diverse aanbieders met elkaar aan het vergelijken om de prijzen voor het aanschaffen van luiken zo laag mogelijk te houden? Kijk dan ook naar de onderlinge verschillen tussen de verscheidene merken. Zo zijn rolluiken van Heroal zeer hoog aangeschreven. De zonwering kent niet alleen een hoge isolatiewaarde, maar zorgt tevens voor een inbraakvertraging. De kosten voor deze zonbescherming zijn afhankelijk van de mate van isolering waar u voor kiest. Een hoog isolerend luik is beschikbaar vanaf ongeveer 900 euro. Wanneer we deze kosten vergelijken met de prijs voor een luik van Harol dan zien we dat deze laatste een stuk goedkoper is. Bij Harol richt men zich namelijk op kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Het verschil tussen zonbescherming van Harol tegenover Heroal ligt hem over het algemeen in levensduur en het productieproces. Wij kunnen u hierover desgewenst van meer informatie voorzien.

Vrijblijvende offerte

Het berekenen van het te betalen bedrag voor rolluiken als zonbescherming is zoals aangegeven afhankelijk van vele factoren. Het is daarom voor ons ook niet mogelijk om een exacte prijsindicatie op deze pagina te geven. Wilt u graag dat wij de exacte prijs voor de aanschaf van luiken voor u berekenen? Wilt u graag de aanbiedingen van verscheidene aanbieders uit uw regio met elkaar vergelijken? Hebt u behoefte aan een overzicht van de aanbiedingen van Heroal en Harol? Door ons contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen, kunnen wij u van de gewenste informatie voorzien. Wij helpen u graag met het berekenen en vergelijken van de mogelijke opties!

Prijzen rolluiken offerte