rolluiken Etten-Leur

Rolluiken Etten-Leur

Uit onderzoek is gebleken dat in de afgelopen jaren rolluiken steeds populairder zijn geworden bij Nederlandse huishoudens. Dit komt onder meer door de vele voordelen die een rolluik met zich mee brengt. Denk bijvoorbeeld aan de hoge mate van inbraak- en brandwering, de uitstekende verduistering en verhoogde privacy die u dankzij een rolluik heeft. Woont u in Etten-Leur en bent u op zoek naar een erkend rolluikenbedrijf waar u rolluiken op maat kan bestellen? Wij van Online Rolluiken helpen wij u graag verder. Aan ons netwerk zijn vele leveranciers uit de regio Etten-Leur verbonden, die zowel rolluiken, roldeuren, branddeuren als rolhekken leveren in alle soorten en maten. Vul vandaag nog het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk enkele offertes van specialisten uit uw regio krijgt toegestuurd. Wij helpen u graag verder!

Maatoplossing voor particulieren en bedrijven

Waar rolluiken gemiddeld het meest door particulieren worden geplaatst, hebben bedrijven vaak meer behoefte aan rolhekken of roldeuren. Bij ons rolluikenbedrijf uit Etten-Leur kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht. Onze medewerkers hebben kennis op het brede gebied van de rolluik branche, en kunnen u daarom bij elke hulpvraag vakkundig te woord staan. Dankzij ons brede netwerk is het altijd mogelijk een rolluik of roldeur op maat te laten maken naar uw exacte wensen. Wij streven naar een honderd procent klanttevredenheid onder zowel particulieren als bedrijven in Etten-Leur en leveren een hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Inbraakwerend

Rolluiken en rolhekken hebben een sterke inbraakwerende functie. Een rolluik wordt inbraakwerend genoemd wanneer deze gelegenheidsinbraak met meer dan de helft vertraagd. Een inbraakwerend product krijgt dan ook vaak het Politiekeurmerk Veilig Wonen mee. Een medewerker van ons rolluikenbedrijf in Etten-Leur kan u hierover van meer informatie voorzien. Een inbraakwerend rolhek heeft een sterkere inbraakwerende functie dan standaard rolluiken. Dit komt doordat zij specifiek voor dit doel gemaakt worden. Een inbraakwerend rolhek kunt u extra verstevigen door het toepassen van stormgeleiders of een onderregelbeveiliging. Een dergelijk inbraakwerend product zal hogere prijzen kennen, maar is dit zeker waard.

Brandwerend

Naast inbraakwerende rolhekken, roldeuren en rolluiken levert menig rolluikenbedrijf uit Etten-Leur eveneens brandwerende producten. Een brandwerend rolluik wordt voorzien van een extra brandwerende laag, of kan – in grotere variant – ruimtes compartimenteren opdat de brand vertraagt wordt, en vluchtroutes langer openblijven. Een brandwerend scherm kan vuur met 30, 60, 90 of 120 minuten vertragen, afhankelijk van de variant waar u voor kiest. Bent u benieuwd naar de exacte werking van ons brandwerend assortiment? Heb u vragen over de mogelijkheden van de rolluiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij adviseren u met alle plezier.

Rolluikenbedrijf Etten-Leur

Wij leveren brandwerende en isolerende rolluiken van topkwaliteit!

Bij Online Rolluiken uit Etten-Leur bent u een het juiste adres voor rolluiken, rolhekken, roldeuren en branddeuren. Vrijblijvende offerte!

Wij leveren nagenoeg alle merken

Soorten rolluiken

Er zijn verschillende soorten rolluiken verkrijgbaar bij onze leveranciers uit Etten-Leur. De meest gebruikelijke verdeling die wordt gemaakt is die tussen inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken. De verschillen tussen deze varianten hebben met name te maken met de manier waarop zij aan de woning bevestigd worden. Wij plaatsen in de meeste gevallen opbouwrolluiken bij bestaande woningen, en inbouwrolluiken bij nieuwbouwwoningen. Voorzetrolluiken zijn met name geschikt voor panden waarbij geen wijzigingen aan de bouwconstructie mogen worden doorgevoerd. Voorzetrolluiken hebben bovendien een aantrekkelijke prijs, terwijl zij nog steeds voor vele voordelen zorgen.

Rolluik merken

Wanneer u op zoek bent naar rolluiken bij een rolluikenbedrijf, dan zult u niet alleen moeten kiezen uit de verschillende soorten luiken, maar ook uit de diverse merken die worden aangeboden. Zo bent u bij onze leveranciers onder andere aan het juiste adres voor zonwering van Heroal, Verano, Winsol, Smits en Roma. Deze en andere merken bieden gegarandeerd een hoge kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden. Wilt u de zonwering automatiseren, dan doet u er goed aan de producten van Somfy te bekijken. Bent u benieuwd naar de merken die wij aanbieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u spoedig antwoord krijgt.

rolluiken prijzen Etten-Leur

Rolluiken tegen scherpe prijzen!

Bij ons rolluikenbedrijf in Etten-Leur bent u niet alleen aan het juiste adres voor hoogwaardige kwaliteit producten en een uitstekende vakkundigheid van de specialisten. Wij staan tevens voor een zeer aantrekkelijke prijs van al onze producten. Deze scherpe prijzen gaan natuurlijk niet ten koste van de kwaliteit en de levensduur van het materiaal. Wij kunnen u deze scherpe prijzen garanderen doordat wij werken met een netwerk van specialisten uit heel het land, ook uit Etten-Leur. Door de aanbiedingen met elkaar te vergelijken kunt u tot wel 40% op de uiteindelijke kosten besparen! Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

roldeuren Etten-Leur

Roldeuren

Roldeuren zijn een uitkomst binnen het bedrijfsleven. Met name bij de grotere bedrijven vormen roldeuren een ideale methode voor het afsluiten van de grote hallen of af- en aanleverplatforms. Het is hierbij van belang dat de roldeuren gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, en hierbij zo weinig mogelijk ruimte innemen. Een rolluikenbedrijf dat zich bij ons netwerk heeft aangesloten levert roldeuren die eenvoudig met de hand of elektronisch te bedienen zijn in een enkele handeling. Daarbij zorgt een unieke ophanging ervoor dat u zo weinig mogelijk ruimte verliest van uw bedrijfsruimte in Etten-Leur.

garage roldeur Etten-Leur

Garage roldeur

Een garagedeur kan op vele manieren geïnstalleerd worden. Zo zijn er openklappende en scharnierende garagedeuren. Wilt u graag ruimte besparen in de garage? Dan is een roldeur een goede keuze. Een roldeur kan zowel handmatig als automatisch bediend worden, en brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan u bij het parkeren bijvoorbeeld tot direct voor de deur rijden. Hebt u vragen over de installatie van een garage roldeur bij u thuis? Of wilt u weten of de plaatsing bij u mogelijk is? Een expert van ons rolluikenbedrijf in Etten-Leur komt desgewenst met alle plezier bij u langs voor advies en voor het opmeten van de maten.

industriële roldeuren

Industriële roldeur

Bent u de eigenaar van een bedrijf in Etten-Leur, en bent u op zoek naar een manier om het lossen en laden van producten te vergemakkelijken? Overweeg dan om een industriële roldeur te laten plaatsen. Wij leveren diverse soorten industriële deuren, die uit aluminium of staal zijn vervaardigd. Het voordeel is dat deze rolhekken boven de deur weinig ruimte innemen. Daarnaast gaat ook aan de zijkant en het plafond geen opslagruimte verloren, wat bij andere deursoorten wel zou gebeuren. Wilt u graag een rolhek op maat, dat aan diverse eisen voldoet? Geef dan uw wensen bij ons aan, en wij sturen u enkele offertes toe.

rolhekken Etten-Leur

Rolhekken

Voor uw bedrijfspand in Etten-Leur kunt u niet alleen rolluiken aanschaffen, ook rolhekken vormen een goede keuze. Rolhekken zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Zo kunt u kiezen tussen schaarhekken, transparante rolhekken of een striprolhek. Waar u ook voor kiest, rolhekken hebben een hoge inbraakwerende werking, waardoor de kans op een inbraak tot wel 60% verminderd wordt. Een rolluikenbedrijf uit ons netwerk helpt u graag aan meer informatie.

Schaarhekken en striprolhekken

Veel van onze klanten weten niet dat zij bij ons ook schaarhekken en striprolhekken kunnen bestellen. Schaarhekken zijn hekken die zowel voor particulieren als bedrijven geschikt zijn. Schaarhekken kunnen dan ook een decoratieve en beveiligende functie hebben. Voordelen van schaarheken is dat ze horizontaal verplaatsen en handmatig te bedienen zijn. Daarnaast zin de hekken eenvoudig te plaatsen. Een striprolhek is een hek dat wordt gebruikt voor het beveiligen van winkelpanden. Met een striprolhek wordt het inbrekers bemoeilijkt om het pand binnen te komen.

Branddeuren

Branddeuren zijn, zoals de naam al doet vermoeden brandwerend. Door een speciaal systeem kunnen branddeuren vlammen zelfs tot 240 minuten vertragen. Dergelijke branddeuren worden met name toegepast in overheidsinstellingen, zorginstellingen en grote bedrijven. Branddeuren dient u altijd aan te schaffen inclusief keuringsattest. In Nederland gaat dit om een Rf of WBD code. Daarnaast dient u eveneens te kijken naar de Europese EW/EI code. Zo verzekert u zich van de veiligheid van de branddeuren. Hebt u vragen? De medewerkers van ons rolluikenbedrijf informeren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Vergelijk deze en kies het rolluikenbedrijf dat het beste bij u past.

Brandschuifdeuren en branddraaideuren

Wilt u de brandwering van uw bedrijfspand verbeteren? Overweeg dan om een brandschuifdeur of branddraaideur te installeren. Brandschuifdeuren zijn horizontaal schuivende deuren die, afhankelijk van de afmeting, de brand met 120 tot 240 minuten kunnen vertragen. De brandschuifdeuren die wij leveren kunnen zowel met als ondergeleiding aangeboden worden, en zijn enkel geschikt voor het gebruik in de industrie. Ook branddraaideuren zijn ontwikkeld met het oog op een lange vertraging van brand. Branddraaideuren hebben meestal een kortere brandvertraging dan de schuifdeur. Het is dan ook afhankelijk van uw wensen en budget voor welke variant u het beste kunt kiezen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor rolluiken of roldeuren in uw woning of bedrijf?

Vergelijk rolluiken bedrijven uit Etten-Leur door vrijblijvend prijsoffertes aan te vragen.

Vrijblijvende offerte

Een rolluik vormt een zeer goede keuze als zonwering in het huidige Nederlandse klimaat. Bent u benieuwd waar een rolluik het beste aan kan voldoen, of in hoeverre een rolluik past bij uw pand in Etten-Leur? Wilt u weten of een rolhek of roldeur zo brandwerend kan worden gemaakt dat deze voldoende bescherming biedt voor uw bedrijfspand? Hebt u behoefte aan een exacte prijsindicatie voor rolluiken of een branddeur naar uw wensen? Stuur vandaag nog uw vraag naar ons toe via het contactformulier en wij sturen u zo spoedig mogelijk enkele offertes van menig (maximaal vijf) rolluikenbedrijf uit uw regio. Wij zijn u graag van dienst!

inbraakwerende rolluiken